FB humanitarci pokreću humanitarnu aukciju i akciju

Od danas pa do 13. veljače 2015. godine u ponoć otvorena je Humanitarna aukcija za Valentinovo u kojoj možete postati vlasnik slike poznatog i priznatog varaždinskog umjetnika Roberta Garafolića. Početna cijena slike je 1.500,00 kuna.

Ponude možete slati putem emaila: fb.humanitarci.vz@gmail.com ili direktno na Facebook eventu. FB humnitarci priremaju još jednu akciju za Dan žena pod nazivom Daruj voljenu – pomozi potebitu. Udruga je u potrazi za proizvođačima cvijeća (isključivo lončanice) na području Varaždinske i Međimurske županije koje bi bile u mogućnosti dio asortimana (sukladno mogućnostima) donirati u humanitarne svrhe.

Isto tako u akciji mogu sudjelovati i cvjećare donacijom svojih lončanica. Sve prikupljene lončanice mijenjat će se za prehrambene i higijenske potrepštine na sam Dan žena. Sve podatke o akcijama možete dobiti upitom na email udruge: fb.humanitarci.vz@gmail.com ili putem Facebook stranice udruge.

Ukoliko ste u mogućnosti donirati novčana sredstva te na taj način pomoći radu udruge, broj računa za uplatu je HR4423600001102379552 (ZABA).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije