Č&Č Fašnik fešta uz Črne Strele u čakovečkom Prostoru

Facebook grupa Čakovčanke i Čakovčanci (Č&Č) u suradnji sa Centrom za mlade Čakovec – Prostor i Udrugom mladih “3FF” Čakovec organiziraju nezaboravnu Č&Č Fašnik feštu.

Pozivaju vas da smislite najluđu masku, maskirate se i dozvolite sebi da bar na taj dan budete netko drugi. Ipak je fašnik, treba se maskirati. I petak trinaesti je, treba se paziti. Kao glavni zabavljači za vas nastupaju Črne Strele koji sviraju vrlo širok raspon zabavnih pjesama do ranih jutarnjih sati.

Črne Strele zapravo djeluju kao kulturno-umjetničko društvo kojem je cilj okupljanje građana romske nacionalnosti radi očuvanja i širenja kulturne baštine Roma Međimurja i šireg zavičaja, njegovanje izvornih narodnih običaja, pjesmi i plesova, izvođenje narodnih pjesama, plesova novijeg datuma te igrokaza i recitala.

U pauzama, koje će tu i tamo uzeti Črne Strele, zabavljati će vas DJ Šopar. Samo zabavna glazba 60tih, 70tih, 80tih i ostalih vremenskih razdoblja naše ere. Fešta u petak, 13. veljače počinje u 20:30 sati uz cjelovečernji program sa Črnim Strelama. Upad je minimalna donacija od 10 kuna.

Nakon što se pokriju troškovi organizacije, preostali novac će Grupa Č&Č donirati u humanitarne svrhe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije