Podroom klub prezentira tjedni program zabave

Vinarija Cmrečnjak na Podrumarenju

U sklopu programa pod nazivom “Podrumarenje četvrtkom” Podroom Drink And Music Club u četvrtak ćeponovno predstaviti jednu vinariju. Ovog četvrtka očekuje vas veliko predstavljanje vina iz poznate međimurske vinarije obitelji Cmrečnjak. Opustiti se možete već od 20 sati, a očekuje vas degustacija i prezentacija odabranih vinskih sorti vinarije Cmrečnjak.

Svi gosti će moći uživati u degustaciji te stručno vođenoj prezentaciji kvalitetnih vina Cmrečnjak. Sve posjetitelje očekuje dobra zabava uz obilje programa, kao i do sada, za glazbeni ugođaj pobrinut će se tamburaši “Kumovi“. Stoga, skupite društvo i posjetite Podroom Drink And Music Club.

Večeras vas zabavljaju – Muzičari koji piju!

U petak nas zabavljaju – Muzičari koji piju! Velika atrakcija u vašem gradu! Klub Podroom poziva sve na poseban koncert koji će se održati u petak 23. siječnja u 21 sat. Tu večer nas u Podroomu zabavljaju Muzičari koji piju. Istoimeni peti po redu studijski album srpske rock senzacije Riblja Čorba, objavljen daleke 1984 godine.

Očekuje vas večer prave balkanske rock glazbe uz zabavne, vesele, kvalitetne i majstorski uigrane domaće muzičare. Znači svi sve znamo i vidimo u petak u Podroomu.

S T U P I D I S C O ( DJ Luca Montecchi)

Podroom u ponudi ima novi koncept subotnjih partyja, kao dosadašnji pokretač glazbene scene u Čakovcu i široj okolici odlučili su pokrenuti novi smjer partyja s naglaskom na dobru i kvalitetnu glazbu koju slušamo od nekad, a slušamo je i danas!

Tako će sve generacije pronaći nešto za sebe – od glazbe 80-ih, disco 70-ih i 80ih, Dirty dancing, stare elektronike, hip-hop, RnB, house… za svakog po nešto s naglaskom na stariju i kvalitetnu glazbu današnjice! Puno novih DJ-a, gostovanja, tematskih partyja… U subotu 24. siječnja možete biti dio jedne takve priče – event nazvan S T U P I D I S C O koji će nam predstaviti poznati hrvatski Dj Luca Montecchi.

Njegovi nastupi uvijek napune klubove, a glazbeni repertoar je onakav kakav publika traži. Uvijek dobro raspoložen i spreman za zafrkanciju sa neizostavnom plavom izblajhanom kosom i ludom frizurom…Vrhunski DJ s vrhunskom setlistom samo za goste Podroom kluba.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije