FOTO: Načelnik Mario Moharić primio zlatne mažoretkinje Goričana

>> FOTO: Načelnik Moharić primio zlatne mažoretkinje Goričan

Za sve postignute rezultate u protekloj godini, u petak 9. siječnja 2015. godine, načelnik općine Goričan Mario Moharić i zamjenik načelnika Ivan Blažek priredili su prijem za mažoretkinje Goričan.

Klub “Mažoretkinje i twirling Goričan” sudjelovao je na Europskom prvenstvu koje se održalo u listopadu 2014. godine u Slavonskom Brodu. Tamo su se predstavili s tri koreografije i u sve tri postali su europski prvaci. Načelnik Moharić je čestitao mažoretkinjama i njihovoj trenerici na takvom rezultatu. Rekao je kako je ponosan na klub jer na svojim nastupima diljem Europe promoviraju svoj Goričan, Međimurje i lijepu našu Hrvatsku.

U protekloj godini Općina je uvelike financijski pomagala ovom klubu, a tako će nastaviti i u 2015. godini. Zaželio im je još puno ovakvih uspjeha na svim natjecanjima koja su pred njima. Trenerica Katarina Vahtarić-Lovrenčak koja i osmišljava svaku koreografiju, te je uz cure i dečke zaslužna za ovakve rezultate, također je zahvalila polaznicima kluba na svim uspjesima.

Kao zahvalu poklonila im je medalje za rezultat na Europskom prvenstvu. Ujedno je zahvalila Općini Goričan na svakoj pomoći te napomenula da Općina ne pomaže financijski samo klubu, nego i olakšava roditeljima djece. Ove godine Državno prvenstvo održava se u Sv. Ivanu Zelini, a Europsko prvenstvo u Italiji. Na kraju je uslijedilo druženje uz piće i grickalice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije