Humanitarna akcija za kupnju monitora traje do 15. siječnja

Turistička zajednica Općine Sveti Martin na Muri, LIFE CLASS Terme Sveti Martin i Međimurska županija zajednički su organizirali i sproveli humanitarni koncert s kojeg je sav prihod namijenjen Odjelu dječje pedijatrije Županijske bolnice Čakovec, za kupnju monitora.

Na koncertu su nastupili Zbor Josip Štolcer Slavenski i Županijski tamburaški orkestar Stjepan Bujan-Stipić, a od prodaje ulaznica prikupljeno je 6.560 kuna. Na sam dan koncerta prikupljeni su dragovoljni prilozi u iznosu od 465 kuna, a prilozima su se priključili, Grad Mursko Središće s 1.000 kuna i poduzeće Murs Ekom iz Murskog Središća s 200 kuna.

TZ Sveti Martin na Muri javlja kako i nakon koncerta pristižu donacije. Općina Sveti Juraj na Bregu uplatila je 1.000,00 kuna te zahvaljuju i poduzeću Primabiro d.o.o. i Jeleni i Borisu Vrhar na dobrovoljnim financijskim donacijama. Zahvale upućuju svima koji su se do sada uključili u akciju i podsjećaju da akcija traje do 15. siječnja 2015. godine.

Do sada je skupljeno 9.375,00 kuna, a sredstva potrebna za kupnju dječjeg monitora koji prati vitalne funkcije djeteta su 40.000,00 kuna. Stoga vas pozivaju da se uključite u humanitarnu akciju kako bi uspjeli kupiti prijeko potreban uređan za naše najmlađe u Županijskoj bolnici Čakovec. Broj posebnog računa za humanitarnu akciju je: HR 96 2340009 1510690178.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije