Ne propustite Međunarodni dan smijeha u Lumini centru

Da je smijeh najbolji lijek dobro zna doktor Madan Kataria koji je utemeljio Međunarodni dan smijeha 1998. godine, a koliko je bitan za dobrobit i zdrav način života pokazuje i Lumini centar koji je odlučio Dan smijeha pretvoriti u dva dana smijeha, te na taj način razveseliti male i velike posjetitelje.

Tako u subotu, 10. siječnja Lumini centar organizira prigodni program za sve željne smijeha i dobrog provoda. Tog dana svima se pruža prilika da stave “ružičaste naočale” od 17 do 19 sati kada će moći sa svojim mališanima uživati u face paintingu Dobre vile odnosno jedne od vodećih umjetnica u oslikavanju lica iz Tajlanda, Pattame Štimac.

Ne smije se propustiti niti interaktivna predstava popularnog mađioničara Vladimira Štimca koji svojim edukativno didaktičkim trikovima dugi niz godina uspjeva izazvati osmijeh na lice mnogobrojnim mališana. Uz umjetničko oslikavanje lica i edukativno zabavne trikove, najmlađe posjetitelje očekuje i Balon Show u sklopu kojeg će mađioničar Vladimir u samo nekoliko sekundi pretvarati balone u maštovite figure.

U izradi magičnih balona pridružit će mu se i najveći čovjek na svijetu odnosno šetač na štulama koji će svojom pojavom bez sumnje ugodno iznenaditi sve male i velike ljubitelje mađioničarskih nastupa. Kako bi se i starije generacije nasmijale do suza pobrinuo se Lumini uz predstavu “Ljubaf” Kerekesh teatra koja će se odigravati u nedjelju, 11. siječnja u 18 sati.

Glavna ideja je ovom komedijom podsjetiti na pravo značenje ljubavi pogotovo u sadašnjoj ekonomsko društvenoj situaciji, a za uvjerljiv nastup pobrinut će se glumci Ana Begić, Hana Hegedušić, Adam Končić, Jan Kerekeš i Ljubomir Kerekeš. Počnite Novu godinu s osmijehom na licu i uživajte u prvoklasnim sadržajima koje će vodeći regionalni centar za shopping i zabavu i dalje redovito organizirati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije