Podroom predstavlja novi koncept Party subota

Podroom započinje novu godinu s drugačijim konceptom subotnjih partya kakve su radili na samo početku… Kao dosadašnji pokretač glazbene scene u Čakovcu i široj okolici odlučili su pokrenuti novi smjer partya s naglaskom na dobru i kvalitetnu glazbu koju slušamo od nekad, a slušamo je i danas!

Tako će sve generacije pronaći nešto za sebe – od glazbe 80-ih, disco 70-ih i 80ih, Dirty dancing, stare elektronike, hip-hop, RnB, house… za svakog po nešto s naglaskom na stariju i kvalitetnu glazbu današnjice! Puno novih DJ-a, gostovanja, tematskih partya…

Za početak vam predstavljamo:

Bring Back The 80’s party i – we love 80′!

U subotu, 3. siječnja 2015. s početkom u 21 sat, u klubu Podroom možete poslušati i čagati uz najveće hitove 80-ih godina! Preporučen je i dress code – tajice, minice, šljokice, kožne hlače, isprani jeans, poderane farmerice, naramenice, štucne, starke, majice sa zvijezdama i simbolima osamdesetih, znojnike, kožne narukvice, Ray Banke i puno laka i gela za kosu!

Za odličan početak nove godine 2. siječnja i prije početka novih ispita i obaveza na fakultetu Podroom club zajedno s Udrugom studenata Međimurja organizira odličnu feštu na kojoj će publiku zabavljati domaća grupa Dobre vibracije.

Nakon svih blagdana i događaja svi smo tanki u novčaniku zato je Podroom-Drink&Music Club za vas osigurao akcijske cijene pića. U ponedjeljak, 5. siječnja, dan uoči praznika Sveta tri Kralja, na pozornici Podroom kluba publiku zabavljaja tamburaški sastav Kumovi.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije