Profesor Baltazar useljava u Lumini centar

Profesor Baltazar otvara vrata svojeg dnevnog boravka u Lumini centru u subotu, trećeg siječnja od 11 sati.

Ne propustite cjelodnevno druženje s profesorom Baltazarom uz nagradnu igru i brojna druga iznenađenja u igraonici Mini Lumini.

Lumini centar u subotu, trećeg siječnja od 11 do 18 sati moći će se nazvati i Baltazargradom jer će svi posjetitelji ovog vodećeg regionalnog centra za shopping i zabavu moći uživati u dnevnom boravku profesora Baltazara. U gostima ovog simpatičnog znanstvenika u igraonici Mini Lumini, mali i veliki ljubitelji svega baltazarskog moći će uživati u druženju i fotografiranju s profesorom Baltazarom i njegovim prijateljima, nagradnoj igri i mnogim drugim iznenađenjima.

Zato pokucajte na vrata dnevnog boravka profesora Baltazara u 11 sati i osigurajte inspirativan početak dana uz druženje i fotografiranje s legendarnim likovima Baltazargrada. Kako bi se i mlađe generacije upoznale s likom i djelom profesora Baltazara bit će predviđeno i bojanje bojanki profesora Baltazara koje će se moći ubacivati u poštanski sandučić, a oni najsretniji će biti nagrađeni baltazarskim poklonom.

Uz razgovor i druženje s profesorom Baltazarom, ne propustite dolazak još jednog gosta, slona Koka, u 11:30 sati kao i predstavljanje jedinog poštanskog sandučića profesora Baltazara. I ovog puta će mališani dobiti priliku osvojiti nagradu ubacivanjem razglednice profesoru Baltazaru u 12:30 sati čime će sudjelovati u nagradnoj igri “Piši i osvoji” i prisustvovati izvlačenju pobjednika u 13 sati uz ples i dobru zabavu.

Nakon kratke stanke od 13:30, neće ostati zakinuti niti ljubitelji ispirativnih priča s obzirom da je već u 15 sati organizirana “Baltazarova čitaonica” u sklopu koje će sva djeca moći čitati priče i upoznati se sa slikovnicama profesora Baltazara. Mali znanstvenici ne smiju propustiti igraonicu “Zavrzlamatorske mozgalice” u 15 sati i kreativnu radionicu u 16:00 sati gdje će se izrađivati leteći stroj profesora Baltazara.

Bombastičan kraj baltazarskog druženja siguran je uz minidisko “Tulum na Baltazarski” u 17 sati kao i pojedinačno fotografiranje sa profesorom Baltazarom i slonom Kokom u 18 sati. Time će Lumini zajedno s ekipom iz Baltazargrada još jednom pokloniti svojim sugrađanima vrhunsku zabavu za cijelu obitelj.

Najnovije