FOTO: Mališani se vratili u novi dječji vrtić u Goričanu

>> FOTO: Mališani se vratili u novi dječji vrtić u Goričanu

Mališani dječjeg vrtića Ružica u Goričanu prije svečanog otvorenja renoviranog vrtića, za svoje roditelje, djede i bake izveli su božićnu priredbu.

Kako je u Ministarstvu regionalnog razvoja i EU fondova 14. studenoga 2014. godine potpisan ugovor o dodjeli Općini Goričan 350.000,00 kuna za renoviranje dječjeg vrtića, projekt koji se financirao iz Programa održivog razvoja lokalne zajednice za 2014. godinu, projekt potpune rekonstrukcije objekta vrtića započeo je u listopadu i obavljena je samo prva faza najnužnijih radova, a što je općina bila spremna financirati iz vlastitih sredstava.

Dobivanjem 350.000,00 kuna nastavljeni su radovi, koji su obuhvatili temeljito obnavljanje električnih i vodovodnih instalacija, sanitarne opreme, grijanja, novog krovišta, stolarije i termo fasade. U potpunosti renovirani dječji vrtić, uz državnih 350.000,00 kuna, općina je uložila još dodatnih 220.000,00 kuna uvećanih za pdv.

Na veliku radost i zadovoljstvo mališana koji su nestrpljivo čekali povratak u svoj “novi” stari vrtić, radovi su se priveli kraju i maleni su ponovo u svom lijepom vrtiću.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije