Tamara Peras vodit će HRT centar Čakovec – Varaždin

Hrvatska radiotelevizija priopćila je da su izabrani glavni urednici kanala HTV1, HTV2, Radio Osijeka, rukovoditeljica Informativno medijskog servisa HRT-a i rukovoditeljice HRT centara Čakovec-Varaždin i Knin-Šibenik.

Time je završen je natječaj raspisan 26. studenog 2014. godine. Za Glavnog urednika kanala HTV1 izabran je Igor Tomljanović, a za glavnu urednicu kanala HTV2 izabrana je Vesna Karuza Podgorelec. Za glavnu urednicu Radio Osijeka izabrana je Mirta Milas, dok je za rukovoditeljicu IMS-a izabrana je Lamija Alečković.

Karuza Podgorelec, Milas i Alečković nove dužnosti početi obnašati 1. siječnja 2015., dok će datum stupanja na dužnost Tomljanovića bit će naknadno utvrđen Ugovorom o radu. Natječaj za glavnog urednika Novih medija zatvara se bez odabira kandidata te dosadašnji v.d. Glavni urednik Igor Duić nastavlja obavljati dužnost do izbora Glavnog urednika po novom natječaju, javlja Jutarnji.hr.

Završen je i natječaj za rukovoditelje odjela u produkciji raspisan 12. studenog kojim su se birali rukovoditelj HRT centra Knin – Šibenik, HRT centra Čakovec – Varaždin i HRT centra Pula. Za rukovoditeljicu centra Čakovec-Varaždin izabrana je Tamara Peras, a za rukovoditeljicu centra Knin-Šibenik Borka Juras Slamić. Obje preuzimaju dužnost u ponedjeljak 29.12.2014.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije