Trenutak topline za sve: Schiedel se sjetio Gunje

>> Trenutak topline za sve: Schiedel se sjetio Gunje

Usprkos mnogobrojnim akcijama pomoći za Gunju nakon preživljene prirodne katastrofe život u Gunji je težak i potrebne su još mnogobrojne akcije kako bi se život mještana vratio u “normalu”.

Uništene kuće i nedostatak novca za potpunu obnovu samo su neki od problema koji ovih dana mještanima kvare predblagdansku sreću.

U ovo zimsko vrijeme trenuci topline, okupljena obitelj i sretna lica su nešto što je najbitnije i to je ono što čine blagdane blagoslovljenima.

Tvrtka Schiedel d.o.o. je ovih blagdana odlučila svoje usluge iskoristiti u humanitarne svrhe te na taj način učiniti zimu toplijom i blagdne bezbrižnijima za obitelji iz poplavljenog područja Gunje.

Poznata TV voditeljica Mirna Maras posjetila je obitelji kojima je najpotrebnija obnova kuća te im zajedno sa predstavnicima tvrtke Schiedel uručila blagdanske poklone i sretnu vijest kako će zimu ipak dočekati u toplim dovršenim kućama.

Damir Matijević (direktor tvrtke Schiedel): – Prije svega želio bih istaknuti da je Schiedel lider u proizvodnji i prodaji dimnjaka kako u svijetu isto tako i Hrvatskoj stoga nam je neizmjerno drago i sretni smo, da u ovo blagdansko vrijeme darivanja pomažemo ovom donacijom kako bismo osigurali tople i bezbrižne blagdane onima kojima je to trenutno najpotrebnije.

U ovo predbožićno vrijeme najvažnije je sjetiti se onih kojima je potrebna pomoć te odvojiti dio svog vremena i novca kako bismo napravili pravu stvar i pokušali i drugima stvoriti sretan Božić.

Kad vidim sreću na njihovim licima, znam da smo napravili najbolje što smo mogli odrekavši se naših tradicionalnih darivanja i preusmjeravajući sva ta sredstva ljudima kojima će zima sad biti ipak toplija i blagdani bezbrižniji.

– U ovo zimsko vrijeme trenuci topline, okupljena obitelj i sretna lica su nešto što je najbitnije i to je ono što čini blagdane blagoslovljenima, rekao je Damir Matijević.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije