Žera pozitivno nabrijan za koncert Crvene jabuke u CZK Čakovec

– Naš pristup koncertu bit će drugačiji nego inače kad radimo dvoranske koncerte, bit će puno emotivniji i moći ćemo naosob prenijeti publici puno ljubavi i svaku našu notu i stih – rekao nam je frontmen Crvene jabuke Dražen Žerić – Žera u Centru za kulturu Čakovec gdje u utorak 23. prosinca on i Crvena jabuka spremaju božićni uplugged koncert.

Žera je spremno pozirao na pozornici Centra za kulturu Čakovec i s oduševljenjem pričao kako se raduje ovakvome akustičnom koncertu za koji je ostalo nekoliko desetaka ulaznica u prodaji.

Čakovec će vjerovali ili ne biti drugi grad u Lijepoj našoj koji će nakon Zagreba doživjeti ugođaj kakav smo pripremili našim obožavaljima u Lisinskom – ispričao nam je Žera.

Žera s Crvenom jabukom iduće godine slavi 30 godina postojanja, a ovaj koncert zasigurno je jedan od onih koji ove dane morate posjetiti!

Ulaznice možete kupiti na blagajni Centra za kulturu Čakovec te u čakovečkim kafićima Arcus i Paladin. Medijski pokrovitelj međimurski internet portal eMedjimurje.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije