Na kraju još jedne uspješne sezone članova ŠRD-a Som Kotoriba

>> Na kraju još jedne uspješne sezone članova ŠRD-a Som Kotoriba

Na kraju još jedne uspješne ribolovne sezone članovi ŠRD-a Som Kotoriba u subotu, 13. prosinca u u ribičkom domu priredili su prigodno druženje za članove Upravnog odbora, sponzore i simpatizere kluba.

Predsjednik društva Ivica Jakupak tom je prilikom svima zahvalio na podršci i pomoći koju su im pružali. Naglasio je kako su u društvu itekako zadovoljni proteklom setonom. Seniroska ekipa petu godinu zaredom natjecala se u Prvoj ligi gdje je na kraju osvojila solidno sedmo mjesto.

Njihova druga seniroska ekipa prvenstvo u Trećoj ribolovnoj ligi zavšila je na odličnom trećem mjestu, dok su kadeti na Sletu kadeta osvojili treće mjesto u Hrvatskoj. Od pojedinaca treba istaknuti Nikolu Filipašiću koji je kao član hrvatske izabrane vrste sudjelovao na čak dva svjetska prvenstva i to u Belgiji kao član U-23 reprezentacije i u Hrvatskoj kao član seniorske reprezentacije.

Dobra vijest je da su Ivica Jakupak i Nikola Filipašić izborili majstorice kroz koje se bore za ulazak u reprezentaciju Hrvatske za odlazak na svjetsko prvenstvo koje će se iduće godine održati u Sloveniji. Marko Horvat, učenik šestog razreda trenutno pak je vodeći u Ligi U-14 s velikim izgledima da i na kraju bude najbolji.

Druženje nije prošlo bez ribljih specijaliteta. Tako se na stolu našla riblja juha te pečeni som, smuđ i šaran.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije