Predsjednik Ivo Josipović odlikovao troje policijskih službenika

>> Predsjednik Ivo Josipović odlikovao troje policijskih službenika

Načelnik Policijske uprave međimurske Krunoslav Gosarić na prigodnoj svečanosti uručio je Spomenice domovinske zahvalnosti djelatnicima Policijske uprave.

Naime, Predsjednik Republike Hrvatske prof.dr.sc. Ivo Josipović dodijelio je zaposlenicima Ministarstva unutarnjih poslova za časnu i uzornu službu, odlikovanje “Spomenicu domovinske zahvalnosti”. Među odlikovanima su i djelatnici Policijske uprave međimurske – Zlatko Baranašić, Dragan Stojić i Bruno Šprajc.

Na svečanosti kojoj su nazočili i rukovoditelji svih ustrojstvenih jedinica, načelnik Gosarić čestitao je odlikovanim djelatnicima, te im zaželio uspjeh u daljnjem radu. “Nadam se da će vama, a i ostalim djelatnicima Policijske uprave međimurske, dodjela ovih odlikovanja biti dodatan poticaj za nastavak uzornog i časnog obavljanja poslova u Ministarstvu unutarnjih poslova, odnosno Policijskoj upravi međimurskoj, na dobrobit i zadovoljstvo svih građana.” – naglasio je načelnik Gosarić.

U ime svih odlikovanih, prisutnima se obratio voditelj Odsjeka za obradu kriminaliteta u Službi kriminalističke policije, Zlatko Baranašić, koji je istaknuo kako je iznimna čast i zadovoljstvo primiti ovakvo priznanje za uloženi trud i profesionalnost u dosadašnjem radu, uz napomenu kako će im ovo odlikovanje biti poticaj za budućnost i daljnji rad.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije