U “Prostoru” edukativna tribina na temu ovisnosti kod mladih

Autonomni centar – ACT u suradnji s udrugom Centar za mlade – CeZaM, povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti organizira edukativnu tribinu na temu ovisnosti kod mladih u Međimurskoj županiji. Tribina će se održati u “Prostoru” udruge CeZaM (Dr. Ivana Novaka 38), 12. prosinca 2014. (petak) s početkom u 16 sati.

Gošće tribine su djelatnice Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije: Diana Uvodić Đurić, dr. med. specijalist školske medicine i mr.sc. Narcisa Slugan, dr. med. specijalista školske medicine. Tijekom tribine bit će predstavljeni rezultati istraživanja “Dobro je znati” koji govore o stavovima, navikama i korištenju sredstava ovisnosti među školskom djecom i mladima u Međimurskoj županiji, uz to, bit će predstavljena iskustva iz klubova liječenih alkoholičara.

Nakon uvodnih izlaganja slijedi rasprava o ovisnostima na čije sudjelovanje su pozvani svi mladi, predstavnici udruga mladih i za mlade, članovi/ice Savjeta mladih županija, gradova i općina na području Međimurske županije, učenici srednjih škola i studenti. Aktivnosti se organizira u sklopu projekta act.kluba kojeg financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije