DVD Gornji Kraljevec dobio novo vozilo

Najljepši mogući poklon u mjesecu darivanja, dobio je DVD Gornji Kraljevec. Poput dara svetog Nikole, društvo je dobilo novo vozilo za potrebe prijevoza članova, poglavito djece i mladeži na razna natjecanja, vježbe,smotre i predavanja.

Vozilo marke Mercedes, kupljeno je novcem Općine Vratišinec, premijom osiguranja i vlastitim prihodima društva.

Ogroman angažman kod nabave vozila pokazao je načelnik Općine Vratišinec Zdravko Mlinarić, skupa s predsjednikom društva Nenadom Srpakom i zapovjednikom Ivicom Srpakom, te članovima Upravnog odbora društva.

Svoj doprinos, kao i uvijek kada je u pitanju Gornji Kraljevec, ali i sve druge dragovoljne udruge i društva dala je Milena Granatir, zamjenica općinskog načelnika, koja društvu daje podršku, a u ovom primjeru posebnu brigu iskazala je posebno za vatrogasnu mladež svoga mjesta.

Općinski načelnik Zdravko Mlinarić, na prigodnoj je svečanosti čelnicima društva uručio ključeve vatrogasnog vozila, te poželio društvu kvalitetan rad i još više članova.

DVD Gornji Kraljevc, lani je obilježio 80 godina postojanja i djelovanja i vrlo dobrog rada na podizanju kvalitete života u naselju i općini, na radost i zadovoljstvo ljudi, općinskih i mjesnih vodstava.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije