Facebook humanitarci pomogli samohranoj majci s dvoje djece

>> Facebook humanitarci pomogli samohranoj majci s dvoje djece

Facebook humanitarci Varaždin su u sklopu obilježavanja Međunarodnog dana volontera ( 5.12. ) donirali samohranu majku dvoje djece iz Varaždina namirnicama i higijenskim potrepštinama koje ce im olakšati ovo blagdansko vrijeme.

Humanitarna udruga FB humanitarci djeluje tokom cijele godine te pomaže potrebitima sukladno mogućnostima. Otvorene su i dvije nove akcije. U jednoj se sakupljaju novčana sredstva za kupnju ogrijevnih drva na račun udruge ZABA HR4423600001102379552.

Druga veća akcija nosi naziv Izvoli – hvala – molim – oprosti…. i namjenjena je međusobnom darivanju djece (mjesto i način darivanja zasada su tajna). U prvom dijelu akcije, pozivaju se roditelji koji su u mogućnosti snimiti kratku poruku sa svojim djetetom (video snimka sa mobitela) na način da se prijave putem obrazca dostupnog u grupi a koji ujedno služi i kao privola roditelja za sudjelovanje djeteta u najavnom filmiću akcije.

Posebno se mole roditelji djece sa poteškoćama u razvoju da se jave te da svoju djecu uključe u ovu akciju. Za sve detalje možete se obratiti direktno na event akcije klikom ovdje. Sve informacije o radu i aktivnostima udruge možete pratiti putem Facebook stranice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije