Saša Matić: “Uz naše hitove, vrhunski provod u Areni je garantiran!”

Tipomarketing nakon niza odličnih koncerata u Arenu Varaždin 19. prosinca od 20 sati dovodi dvojac koji je nedavno lansirao hit pjesmu koja je pri samom vrhu slušanosti nacionalnih radiopostaja!

Naravno, riječ je o Severini i Saši Matiću i njihovom hitu More tuge. Povodom tog zajedničkog koncerta napravili smo kratak intervju sa Sašom Matićem.

eMedjimurje.hr: Vaša zajednička suradnja sa Severinom u pjesmi “More tuge” premašila je sva očekivanja. Da li ste se nadali tome?

Iskreno, da. Vjerovao sam u pjesmu koju sam komponirao i odmah vidio Severinu i sebe kao interpretatore. Pjesma je kvalitetna, puna emocija, još kada je prihvati publika kao što jeste, rezultat je jasan.

eMedjimurje.hr: Varaždin jedva čeka vaš dolazak u ovoj kombinaciji. Kako ste se odlučili na zajednički koncert i kako to da je baš prvi u Varaždinu?

Često pjevam po gradovima Hrvatske. I uvijek volim doći i pjevati svojoj publici. Varaždin je grad u kojem prvi put nastupam zajedno sa svojom dragom kolegicom Severinom i veoma se radujem tome.

eMedjimurje.hr: Što ste sve pripremili za koncert u varaždinskoj Areni i što publika može očekivati?

Siguran sam da će publika poslije koncerta u varaždinskoj Areni otići puna pozitivnih dojmova i dobrog provoda. U to nema sumnje. Dat ćemo sve od sebe da tako bude. Toliko hitova koje imamo Severina i ja, dovoljan je pokazatelj za provod koji očekuje publiku. Pozivam sve da zajedno uživamo 19.12. u Areni Varaždin. Voli vas Saša Matić!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije