IZBORI: Schtig i Gorilla prvi predaju potpise u DIP-u?

Jučer su predsjednički kandidati Schtig i Gorila u Varaždinu skupljali potpise za svoju kandidaturu, a akciji je prisustvovao veliki broj poklonika sve popularnijeg predsjedničkog dvojca.

Brojni Varaždinci dali su svoj potpis za ovu dvojicu kandidata, a nesebični predsjednički kandidati počastili su sve gemištima, rukovali su se sa svojim pobornicima te se prošetali do varaždinskog Korza, uz slikanje i stiskanje ruku.

A osim uobičajenih rubrika prilikom davanja potpisa, na njihovim potpisnim listama nalaze se i neobične rubrike sretan broj, omiljeni bend i omiljeni link iz serije Beverly Hills.

Proteklih godina naši prethodnici gube vrijeme na zdravstveni odgoj, životna partnerstva, dvojezične table… pa smo mislili kako bi bilo dobro s glasačima pričati o glupostima za vrijeme skupljanja potpisa a ne za trajanje mandata – ističu Schtig i Gorilla.

Kako nas izvještavaju iz predsjedničkog stožera Schtiga i Gorille, prikupili su dosad 9867 potpisa, i svega 133 im nedostaje do predaje potpisa, što je prvi korak na njihovom putu do Pantovčaka. Već idući tjedan S&G bi trebali biti na Državnom izbornom povjerenstvu i prvi predati svoje potpisne liste.

PS: U nastavku i predsjedničko obraćanje Schtiga i Gorille…i zahvala na velikoj podršci dosad

Poštovani! Ovim se putem želimo obratiti svim medijima koji su prepoznali priliku za bolju budućnost, priliku za korak naprijed, priliku za novi početak. Želimo se obratiti i svim građanima Republike Hrvatske. Svaki je početak težak, nekada nema ni smisla krenuti ispočetka, no u situaciji u kojoj se nalazimo, ne može se krenuti dalje, moramo podvući crtu i reći Yoshimpa!

Mi smo u “sutra” krenuli “jučer”. Iako svi spominju kako smo novi na političkoj sceni, mi se već godinama uspješno borimo sa neimaštinom, nesanicom, gonorejom, herpesom zosterom i stjenicama. Nismo se željeli isticati, nismo tražili zahvalu niti priznanje. Niti danas ne tražimo ništa od toga – tražimo bolju Hrvatsku!

Hrvatsku, u kojoj će ponovno rasti rusomača. Hrvatsku u kojoj će se opet graditi brodovi (i manji čamci). Hrvatsku, koja će opet biti prvak svijeta u nogometu. Za nas ne postoje granice, ne postoje nikakve barijere, no ne umišljamo si da prepreka nema. Neke smo si prepreke postavili sami, neke su nam postavili drugi, no prošle su godine gomilanja, a nikako da se iste bace u zaborav.

Schtig je već jučer dogovorio monetizaciju premijera, a Gorilla sutra očekuje potvrdu o gradnji Pelješkog mosta, u potpunosti financiranog od strane EU, kao poklon u slučaju pobjede na predsjedničkim izborima. I to nije sve, Pelješki most napraviti ćemo u svakom gradu u Hrvatskoj!

Dalje nećemo obećavati, za sada ćemo se samo zahvaliti na podršci i prihvatiti odgovornost koju ste nam već sada dali. Kako običavamo činiti i u drugim sredinama u kojima djelujemo kao superheroji, sada i tebi Hrvatsko darujemo poziv u pomoć.

Svaki građanin RH koji se ikada nađe ugrožen ili u opasnosti, u strahu ili bojazni… u grču ili bezizlaznosti… od sada može glasno kriknuti “YOSHIMPA!” – i očekivati da će Schtig i Gorilla već biti vrlo blizu, ukoliko već i nisu tamo…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije