Drone nedjeljom u Prostoru uz nastup četiri benda

Club “Prostor” – Centar za Mlade Čakovec (CeZam) vam predstavlja malo drugačiju verziju mirne nedjeljnje večeri. Po prvi put u nedjelju, 7. prosinca tamo nastupaju umjetnici koji se bave vrlo eksperimentalnom glazbom. Dođite si malo odmoriti bubnjiće uz:

Continuum – experimental/drone/percussion (FRA)

Antez je perkusionista i skulptor koji istražuje zvucnu materiju manipulirajući sa zvučnim teksturama, frekvencijskim rasponima, dinamičnom formom i specifičnim zvucnim odlikama fizičkih predmeta. On naziva svoje instrumente uređajima. U Prostoru Antez će se publici predstaviti pod imenom Continuum.

A–G – drone/noise/improvisation (ZG)

A–G je alias pod kojim djeluje Andro Giunio. Od 2012. godine nastupao je kao solo izvođač na festivalu Sinelinea: Platforma novog zvuka u Plesnom centru i galeriji Greta u Zagrebu, te pod radnim nazivom Draft u klubovima Močvara, Kset i Kino Grič u Zagrebu. A–G predstavlja mogućnost transformacije osobnog prostora i nadovezuje se na prethodne zvučne performanse autora.

Eikonoise – electronics/synthesizers/percussion (ČK)

Eikonoise je kolaž, organizacija, montaža, rez, trenutak; realnost svedena na trenutak koja prebiva između dva ništavila, samoća, trenutačna odluka, izvornost, neponovljivost, neuhvatljivost. Eikonoise u svojem izrazu teži izvornosti, slučaju, originalnosti, unikatnosti, samosvojnosti i neponovljivosti izraza. Boja i zvuk dva su elementa u svojoj neuhvatljivosti, dijalektika vidljivoga i čujnoga, dva počela, izvora energije nešto što nam uvijek bježi i nestaje.

Smogart – electronica/ambient/alternative (VŽ)

Radi glazbu i nastupa pod imenom “Smogart”. U glazbenom smislu, iza njega je više od 10 godina rada, 3 profesionalna albuma s bendom “Cold Snap” u kojem komponira glazbu, komponiranje glazbe za kazališne predstave, kompjuterske igre, sudjelovanje na izložbama (samostalnim i grupnim) gdje je predstavljao glazbu, video uratke i umjetničke instalacije. Objavio je jedan “Smogart” album, a vrlo uskoro izdajem i novi.

Početak koncerta je u 21 sat, upad je minimalna donacija od 10 kuna, dok članske iskaznice možete besplatno podići na upadu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije