Šokantno: Ovdje je živio Fudo – hvala vam što ste mu pomogli!

>> Šokantno: Ovdje je živio Fudo – hvala vam što ste mu pomogli!

eMedjimurje je u ponedjeljak, nakon što je voditeljica Turističkog ureda Turističke zajednica grada Čakovca, Boška Ban Vlahek napisala post na Facebooku i pozvala ljude da pomognu 40-godišnjem Sejfudinu Kajtazoviću, prvi otvorenih ruku podržao akciju.

Fudo, kako ga od milja zove Boška u Čakovec je prije 20 godina došao iz Bosne. U posljednje dvije godine ostao je bez ičega jer je zapao u financijske probleme i završio je na ulici. Mnogi koji ga poznaju za njega kažu kako je dobar i pristojan i da želi raditi. No, posao nije mogao naći.

Ipak, dobro Boškino srce prepoznalo je o kakvom je čovjeku riječ. Pozvala je ljude da mu svi zajedno pomognemo. Akciji se odazvao veliki broj građana koji su Sejfudinu željeli pomoći i uljepšati blagdane. Putem videa zahvalio je svima na pomoći i odlučio pokazati mjesto koje je njegov privremeni “dom”.

Mnogima će ove slike izmamiti suze na oči. Vjerujemo da akciji nije kraj. Da će Fudo dobiti posao (ponuda već ima) i da će uskoro živjeti životom kakvim zaslužuje svaki čovjek. Saznajemo da mu je osiguran krov nad glavom gdje će prezimiti. Skidamo kapu Boški i svima Vama koji ste čuli naš poziv i pomogli ovom dobrom čovjeku. Učinili ste ga sretnim i vratili mu nadu i vjeru u bolji život.

Sretnim ste učinili i sebe jer znate da ste napravili veliki humani korak u svojemu životu. Da ste nekome pružili ruku pred samim ponorom. Neka nas takav osjećaj vodi u blagdanima koji su pred nama.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije