FOTO: U Sportskom parku Trate održan humnitarni turnir

>> FOTO: U Sportskom parku Trate održan humnitarni turnir

Proteklog vikenda u Sportskom parku Trate u Nedelišću održan je humanitarni turnir za udrugu “Društvo multiple skleroza Međimurske županije“.

Turnir je okupio veliki broj zainteresiranih natjecatelja i ostalih ljudi koji su došli podržati ovaj humanitaran događaj. Šahovski turnir se održao u subotu, a pobjednik tog turnira je Ivan Fodor. Na turniru u stolnom tenisu, koji se održao u nedjelju, pobjedu je odnijela Paola Markati koja je inače članica reprezentacije u stolnom tenisu. Prvo mjesto u kartaškoj igri “bela” osvojili su Marija Mihalić i Marini Bacinger.

Ovu humanitarnu akciju došli su podržati i članovi Društva multiple skleroze Međimurske županije na način da su izlagali svoje radove koji su se mogli kupiti kao prigodni blagdanski pokloni. Pored njih, akciju svojim nastupom podržali su i Udruga žena Stanetinec, Orijentalne plesačice Talisman i Tamburaški sastav Špancir – Varaždin.

Valja napomenuti da je sav prilog od kotizacija koji je prikupljen u ta dva dana održavanja humanitarne akcije zajedno sa prikupljenim sredstvima od prodaje radova društva, doniran u humanitarne svrhe za Društvo osoba oboljelih od multiple skleroze Međimurske županije.

Razgovarajući sa organizatorima ove humanitarne akcije najavljujemo održavanje istog turnira sljedeće godine u studenom u Sportskom parku Trate u Nedelišće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije