Završio 7. Lumini Comedy Fest uz Marinu Orsag i Ljubu Kerekeša

>> Završio 7. Lumini Comedy Fes uz Marinu Orsag i Ljubu Kerekeša
>> Završio 7. Lumini Comedy Fes uz Marinu Orsag i Ljubu Kerekeša

Sedmo izdanje Lumini Comedy Festa razveselilo mnogobrojne posjetitelje – ovogodišnji festival komedija posebno učinili šaljivim poznata stand up komičarna Marina Orsag i ugledni glumac Ljubo Kerekeš

Čak deset komičara, jedan iz Remetinca, jedan iz Srbije, dva iz BIH te šest iz gradova diljem Hrvatske, u subotu je stupilo na pozornicu povodom 7. Lumini Comedy Festa u Lumini centru.

Ova raznolika ekipa natjecatelja svojim stavovima, mišljenjima i šalama na račun žena, muškaraca, političara, shoppinga, ali i hrvatsko-srpskih odnosa, te brojnih svakodnevnih epizoda, nasmijali su Varaždince koji su im zauzvrat dali svoje glasove i izabrali najsmješnijeg i najboljeg među njima.

Pod vodstvom nezamjenjive Marine Orsag koja je svojim nastupima više puta publiku zagrijala za natjecatelje, prvu nagradu i naklonost publike osvojio je Dejan Đerić iz Srbije. Drugo mjesto osvojio je Omer Hodžić iz BIH, a treće Ljubomir Cindori iz Remetinca kraj Novog Marofa.

“Zahvaljujem vam što ste otvorenog uma i što, unatoč događanjima koji i nisu tako daleko iza svih nas, gledate ipak prema naprijed”, rekao je značajno prilikom dodjele Dejan koji je, uz lijepe uspomene na varaždinski smisao za humor, kući odnio čak 1.500 kuna, dok je drugoplasirani Omer za svoj nastup dobio 500 kuna.

Ovogodišnji Comedy Fest završio je na najbolji mogući način, uz predstavu neponovljivog Ljubomira Kerekeša koji je u Lumini centru okupio zaista zavidan broj posjetitelja. Sa čak 1164. izvedbom legendarnog “Dimnjačara”, najduhovitiji Varaždinac stavio je točku na i dvodnevnog festivala komedije i još jednom kvalitetno nasmijao sve prisutne.

Svojim komentarom aktualne političke situacije, te uz nekoliko priča iz svakodnevnog života, “Dimnjačar” je zaokružio priču ovogodišnjeg izdanja “vikenda smijeha” u Luminiju i pokupio zaslužene ovacije i pljesak mnogobrojne publike.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije