Đubrivo, Partleki i Mrtvi petak ove subote u “Prostoru”

Cezam Čakovec najavljuje novi koncert u “Prostoru”. Njihovu najavu pročitajte u nastavku.

“Kada preko tjedna, uza sve obaveze, općenitu recesiju, nezadaovoljstvo i bezperspektivnost, još pojedete neko Đubrivo pa na Mrtvi petak niste u stanju bit Partleki, dođite u subotu, 22. studenog u “Prostor” i ‘ispogajte’ brige. I Faraon Slavko će bit tamo! Još jedan u nizu koncerata očekuje vas u čakovečkom “Prostoru”.

Ovoga puta pripremite svoje bubnjiće za bubnjeve, prste za air gitaru, rebra na lomove i frakture, a ostatak tijela na pogo jer nastupaju:

Đubrivo (Split – Metal/Punk/Rock)

Legende HR glazbene punk/rock scene. Splitski sastav svira već od davne 1994. godine i iza sebe ima brojne nastupe diljem RH i veliku bazu obožavatelja, a posebno obožavateljica. U Čakovcu će promovirati svoj novi album “Krvave Bajke”, ali će vas sigurno obradovati hitovima kao “Šta je”, “Ubij se” i “Vaša kćerka”.

Partleki (Čakovec – Baby Punk)

Čakovečki baby punk bend osnovan 2010. godine od članova Motornog Ulja i Bakterija. Od tada prže po dječjim festivalima i manifestacijama diljem Lijepe Naše.

Mrtvi petak (Zagreb -punk/metal/rege)

Četvorka iz undergrounda Trešnjevke, metalci koji sviraju pank i vole mastan bas i reggae. Po prvi puta sviraju u Prostoru i predstavljaju svoj stil ČK publici. “Snaga je u vinu, sreća je u pivi, mudrost je u rakiji tako treba da se živi!”

akon koncerta za nastavak fešte je zadužen Faraon Slavko – zagrebački elektro-pop prosvjetitelj i svevremenski vladar proto-seksualnih lakih nota i teških ritmova. Frontmen Abergaza dolazi u ČK da do ranih jutarnjih sati zabavi ekipu. Sprema se nezaboravan spektakl u duhu starih egipćana koji drhte na spomen moćnog Faraona Slavka.

Vrijeme radnje je subota, 22. studeni, od 22 sata, mjesto radnje “Prostor” ČK, a upad minimalna donacija 30 kn. I zapamtite: “Đubrad, mi smo đubrad…mi smo retardirani!!!” i zato je broj posjetitelja ograničen na 300 (ili je to zbog kapaciteta?)…rezervacije moguće na cezam.prostor@gmail.com.”

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije