Popularni Begini privukli tisuće Varaždinaca u Lumini centar

>> Popularni Begini privukli tisuće Varaždinaca u Lumini centar

Nedjeljna večer u Lumini centru protekla je u maniri najžešćih koncerata zahvaljujući upečatljivom nastupu popularnih Begina. Trenutačno najpopularniji tamburaški sastav svojim poznatim hitovima “Za sve moje bivše”, “Obriši suze” “Dolazi trideseta” i mnogim drugim popularnim pjesmama izazvali su oduševljenje više od 4000 posjetitelja koji su u jedan glas pjevali njihove uspješnice.

Zašto su najpopularniji tamburaški sastav u Hrvatskoj pokazali su svojim nastupom kojim su preko dva sata držali publiku u ekstazi. To ni ne čudi jer tamburaški sastav Begini samo niže uspjehe, a posljednji album pod nazivom “Za sve moje bivše”, nastao u suradnji s poznatim Ivanom Zakom, dva i pol mjeseca bio je najprodavaniji album u Hrvatskoj čvrsto držeći prvo mjesto HDU jedinstvene liste prodaje.

Ovim koncertom, Begini i Lumini centar pokazali su kako dobar zvuk i prava lokacija čine idealnu formulu za dobar večernji provod. Nakon bombastičnog koncerta Begina, jedino preostaje pričekati sljedeće “korake” Lumini centra i uživati u uvijek bogatom programu vodećeg regionalnog centra za shopping i zabavu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije