FOTO: Festival smijeha nasmijao i zabavio kotoripsku publiku

>> FOTO: Festival smijeha nasmijao i zabavio kotoripsku publiku

U organizaciji KUD-a Kotoriba i Općine Kotoriba u petak, 14., subotu, 15. i nedjelju, 16. studenoga u Domu kulture u Kotoribi po prvi puta je održan Festival smijeha na kojem je sa tri svoje predstave gostovao Kerekesh Teatar.

Tako se u petak publika imala prilike dobro nasmijati uz popularnog Dimnjačara. Režiju potpisuje, a ujedno je i igra poznati hrvstaki glumac Ljubomir Kerekeš. U subotu je na rasporedu bila predstava Ufuraj se i pukni u kojoj glavne uloge igraju Zoran Pribičević te sin i otac, Jan i Ljubomir Kerekeš.

U nedjelju, posljednjeg dana Festivala smijeha tražila se karta više, a Kerekesh Teatar gostovao je s najnovijom predstavom Ljubaf u kojoj uz Ljubomira i Jana Kerekeš igraju Ana Begić, Hana Hegedušić i Adam Končić. Prema riječima tajnice KUD-a Kotoriba Sanje Radmanić Festival je u tri dana posjetilo više od šestotinjak posjetitelja koji su uživajući u predstavama barem na trenutak svakodnevne probleme bacili u drugi plan.

Sama ideja pokazala se odličnom, pa u društvu najavljuju kako će Festival smijeha postati tradicionalan i već se raduju organizaciji do godine.

– Glumci su orginalni i pravi profesionalci. Dobro smo se nasmijali. Ma jednostavno smo uživali i proveli nezaboravno nedjeljno večer. U ovim vremenima nam je to itekako potrebno i zato hvala kudovcima što su nam to omogućili, bila je vidno oduševljena Marija nakon odgledane predstave Ljubaf.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije