Djelatnici Vajde Čakovec proveli dva nezaboravna dana u BiH

Djelatnici Mesne industrije Vajda d.d. Čakovec i članovi njihovih obitelji proveli su dva nezaboravna dana u samom srcu Bosne i Hercegovine a. U programu dvodnevnog izleta bile su posjete gradovima Sarajevo, Travnik i Jajce.

U odličnoj atmosferi i dobrom raspoloženju doživjeli su, kažu, nezaboravan izlet gdje su svugdje toplo i ljubazno dočekani te poručuju da nikada neće zabororaviti tople i srdačne ljude koji tamo žive. Zahvaljuju Turističkoj agenciji Jakopić Travel na odlično organiziranom izletu na kojem su mnogo toga vidjeli, naučili i dobro se opustili i zabavili.

Posebna zahvala ide i strpljivom i korektnom vozaču Saši za profesionalnu vožnju i mogućnosti nesmetanog uživanja u starom dobrom običaju na izletima – degustaciji i tamanjenju friških zamamnih sendviča, već od polazne točke puta – Čakovca, dakle u samom autobusu. Zahvaljuju i stručnim vodičima koji su ih educirali i o njima vodili brigu tijekom cijelog izleta.

Oni su bili zaduženi za ugodno raspoloženje, odradili su odličnu koordinaciju i na izletnike prenijeli nezaboravan doživljaj ove prekrasne tople zemlje, njezinih običaja, povijesti i srdačnih stanovnika. Koliko je ova destinacija zanimljiva i privlačna za posjete, u prilog ide podatak da su samo tog vikenda Sarajevo posjetila puna četiri autobusa Međimuraca i jedan autobus iz Varaždinske županije pa se s pravom može reći da je taj vikend bilo “Međimurje u srcu Sarajeva” – doslovno i u prenesenom značenju.

– Preporučujemo svima što više ovakvih izleta da u opuštenoj i toploj atmosferi zaboravite na svoje brige i probleme , dobro se zabavite i opustite, nešto i naučite, a mi se preporučamo Jakopić Travel agenciji za još puno takvih predivnih izleta sa dušom, poručuju zaposlenici Vajde.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije