Koncert u Prostoru: CeZaM Čakovec organizira Bal čudovišta

Centar za mlade Čakovec (CeZaM Čakovec) u suradnji sa Mentalnom smrti u petak, 7. studenoga 2014. s početkom u 21:30 predstavlja Bal čudovišta:

Extreme Smoke 57 – grind/noisecore (SLO)

Pitate se tko je prodao scenu? E pa Extreme Smoke nisu! Od kraja 80-ih, više il manje aktivno, deru iskreni, prvljavi i sirovi grindcore. Baš onakav kakvog volimo. Jedni od rijetkih preostalih iskrenih branitelja grindcorea dolaze nam u Čakovec… Prvi slovenski grind bend se ne propušta!

AFONIA – grind/powerviolence (RUS)

Ivan mrzi ljude, ali dolazi u Čakovec! Grindcore/powerviolence trio iz Rusije se na svojoj europskoj turneji zaustavlja i kod nas. Brzina, deranje, vrištanje, krv, znoj i votka…Što vam još treba.

Blackmail – crust – dbeat/crust/grind (HUN)

Članovi legendarnog Human Errora u novom bendu. Ime se promijenilo, ali stilski se i dalje radi o žestokom i nabrijanom d-beat/crustu koji bude zadovoljil i ono najsmrdljivije krastersko u vama.

Slander – hardcore/punk (ITA)

Jedini od pripadnika bogate suvremene talijanske hardcore/punk scene. Nabrijani riffovi, močan vokal i tupa tupa na bubnju…zapamtite circle pit ide suprotno od kazaljke na satu. Do sad izdali jedan EP, a povodom novog albuma The Rush na 2. EU turneju dolaze sa Il Ghiaccio.

Il Ghiaccio – hardcore/punk/powerviolence (ITA)

Još jedni od mlađih pripadnika talijanske hc škole. Bubnjar iz La Prospettive koje smo nedavno gledali u Prostoru. Zvukom malo zajebaniji od Slandera, osjeti se i pokoji powerviolence utjecaj, ali na kraju krajeva I dalje vraški dobar hardcore/punk.

Upad: Minimalna donacija 30 kuna, a početak je u 21.30 sati. Članske iskaznice možete podići besplatno na upadu. Više saznajte na Facebook eventu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije