Prijavite se za ovogodišnji regionalni Imagine festival!

Ako imate između 13 i 20 godina, volite svirati i/ili pjevati, stvarati glazbu sami, u društvu prijatelja ili imate bend, prijavite se za Imagine festival!

Imagine festival je glazbeno natjecanje za mlade bendove i izvođače svih stilova, a omogućuje vam da svoj talent pokažete svima, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu i sve to u profesionalnim uvjetima. Bez obzira koji stil glazbe volite, nastupate li sami, s prijateljem ili s bendom, na Imagine festivalu svi su ravnopravni i svi imaju jednaku šansu!

Osim velikog iskustva i promocije, Imagine festival priprema i brojne nagrade koje uključuju i gostovanja u drugim državama članicama Jeunesses Musicalesa i mogućnost nastupa na finalnoj večeri internacionalnog Imagine festivala.

Prijava za festival mora sadržavati:

– Koncept nastupa
– Program do 30 minuta glazbe u kojem će se posebno cijeniti vlastite skladbe
– Zvučni ili video zapis barem 1 skladbe (MC, CD, DVD,MD) – kvaliteta zapisa nije bitna
– Životopis izvođača/osnovni podaci o grupi (popis članova s godinama rođenja)
– Fotografiju

Prijave traju do 7.11.2014. godine. Ulazak u finale će jednoj od grupa omogućiti nastup na međunarodnom Imagine festivalu – IMAGINE 2015 u Belgiji.

Ostale nagrade:

– gostovanje na festivalu Music Direct – Imagine Sweden u Švedskoj
– gostovanje na Imagine Belgium u Belgiji
– Imagine France u Francuskoj
– izdavanje singla
– snimanje u studiju
– nagrada Euro Unita – gitara i pojačalo
– te još niz vrijednih nagrada koje ćemo objaviti neposredno prije finala.

U gradu Varaždinu se odvija selekcijska večer isključivo za Varaždinsku i Međimursku županiju. Nakon toga slijedi finale na nacionalnoj razini u Zagrebu. Prijave se primaju na mail adresu: imagine.varazdin@gmail.com. Regionalni Imagine festival održava se 15.11. u Varaždinu.

Imagine festival u Varaždinu održava se pod vodstvom Glazbene mladeži Varaždina i Hrvatske glazbene mladeži. Prijavite se! Više informacija szanajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije