Navali narode! U Čakovec stiže šleper neretvanskih mandarina

Iz Finoteke.com stiže obavijest da u srijedu, 29. listopada 2014. godine ujutro na lokaciju čakovečkog sajma, u Međimurje dolazi šleper s neretvanskim mandarinama. Kako saznajemo mandarine odlične kvalitete će prodavati sami proizvođači po cijeni od 3 kune i to od 9,30 sati.

Organizatori ove akcije, koja ima za cilj pomoći neretvanskim proizvođačima su FINOTEKA.com, LAG-Neretva, LAG Međimurski doli i bregi, Općina Nedelišće i Grad Čakovec koji je osigurao lokaciju za izravnu prodaju bez ikakve naknade.

S obzirom da su se javili proizvođači mandarina s neretvanskog područja, da im je ponestalo kutija za pakiranje, Grad Čakovec i Općina Nedelišće će LAG-u Neretva donirati 1000 kutija za pakiranje mandarina, te na taj način pomoći proizvođačima iz doline Neretve.

Dođite tko god može! Kupite mandarine i za svoje prijatelje, rodbinu, kolege itd. Cijena je minimalna, kvaliteta vrhunska i još k tome činimo dobro djelo!

Podsjetimo, nakon tragičnih slika kako dio rekordnog uroda zbog ucjena trgovaca i ruskog embarga završava u Neretvi, ideja o mandarinama za tri kune učas je dobila hrpu sljedbenika spremnih da potpomognu domaću proizvodnju i spase proizvođače da trud i muku ipak ne prodaju u bescjenje.

Više od 62 tisuće lajkova i komentara na Facebooku skupila je u manje od dva dana impulsna inicijativa Finoteke.com za spas domaćih proizvođača mandarina.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije