“Kraljevi zabave” održali koncert kakav se već dugo ne pamti!

>> “Kraljevi zabave” održali koncert kakav se već dugo ne pamti.

Nakon prvog zajedničkog koncerta održanog u Čakovcu, koji je nadmašio sva očekivanja organizatora, Dražen Zečić, Mladen Grdović i Jasmin Stavros sinoć su, ponovno i s razlogom okićeni titulom “kraljeva zabave”, u dvorani na Dravi održali koncert kakav Varaždin već dugo ne pamti.

S rukama u zraku i dobro užarenih grla njihov koncert više od 4 sata pratilo je oko 6000 ljudi, a zbog popularnosti koju kraljevi zabave uživaju u susjednoj Sloveniji, dio publike sačinjavali su i naši susjedi. Varaždinci su, pak, još jednom dokazali koliko se sjeverna Hrvatska i Dalmacija vole, te kakvu popularnost u našem kraju uživa domaća zabavna glazba, javljaju kolege s eVarazdina.

>>> Fotogalerija “Tri kralja” u Areni Varaždin

Budući da se na pozornici nenadano pojavio i Mate Bulić, nije izostala ni “Kamen, krš i maslina”, a hitove megapopularnog trojca teško je i nabrojati. Od Zečićevog “Boema u duši” do uspješnica s njegovog posljednjeg albuma “Tvoj ću ostati”. Od Grdovićeve “Nije u šoldima sve” do “Crvenog Ferraria”. Od Stakijevih “Sto Amerika” do “Ljubomornih ljudi”.

Našlo se tu i neprolaznih hitova Miše Kovača, Tomislava Ivčića, Vinka Coce, a one najnemuornije do dugo u noć nastavili su zabavljati Carevi. Složit će se mnogi, koncert se pokazao punim pogotkom!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije