Humanitarna večer: Otvorimo srca za malog Lovru Pergara

U ponedjeljak, 27. listopada u dvorani Graditeljske škole Čakovec s početkom u 18 sati održat će se humanitarna večer kako bi se prikupila novčana sredstva potrebna za operaciju teško bolesnog dječaka Lovre Pergara iz Mihovljana.

Lovro Pergar je iz Mihovljana učenik je trećeg razreda, a slabovidan je od rođenja. Organizator humanitarne večeri je Udruga mladih Mihovljan, koja je i u ožujku ove godine organizirala humanitarnu utakmicu za Lovru Pergara. Lovri su i dalje potrebne višestruke operacije oka u Antwerpenu (Belgija) i u Beogradu (Srbija).

U Humanitarnoj večeri sudjeluju djevojčice i dječaci škole nogometa Međimurja i Sloge, ženski nogometni klubovi Katarina Zrinski iz Čakovca i Trnava iz Goričana, prvoligaška ekipa u malom nogometu MNK Novi Marof protiv selekcije Međimurske i Varaždinske županije i kao vrhunac utakmica između Humanih zvijezda iz Zagreba i ekipe Rident iz Rijeke (najbolja veteranska ekipa u Hrvatskoj i dvostruki osvajači legendarne Kutije šibica u Zagrebu.)

Lovri možete pomoći i putem humanitarnog telefona: 060 977 977 (poziv 6,25kn). U zabavnom dijelu večeri sudjeluju Čakovečke mažoretkinje, Cheerleaders Livi i Zrinska garda Čakovec.

U akciji će se uključiti mnogi, pa tako iz Grada Mursko Središće javljaju da su temeljem zamolbe Udruge mladih Mihovljan odobrili jednokratnu financijsku pomoć u iznosu od 1.000,00 kuna, u svrhu pomoći za organizaciju Humanitarne večeri.

Dođite i vi! U mnogim situacijama smo dokazali i pokazali kako je veliko međimursko srce. Otvorimo ga i za malog Lovru.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije