Održana tradicionalna “plešivička kestenijada”

>> Održana tradicionalna “plešivička kestenijada”

Udruga Sport za sve Plešivica i ove je godine organizirala i vrlo uspješno sprovela tradicionalnu kestenijadu na sada već legendarnoj TRIM stazi u Plešivici.

Prema riječima domaćina ovo je bila kada je u pitanju broj posjetitelja najbrojnija i najveća kestenijada održana do sada, a događala se u zaista lijepom krajoliku i među dobrim ljudima.

Ovom prilikom otvoreno je novo dječje igralište kao plod izvrsne suradnje USR Sport za sve i VMO Plešivica i Općine Selnica, čiji je načelnik Ervin Vičević, obišao priredbu i igralište te se družio s vrijednim domaćinima i gostima.

Uz pečene kestene i mošt te vino posjetitelji su i zaplesali uz pjesmu i glazbu sastava Duo suveniri, a mnogi su prošetali Trim stazom, usput ubravši i jestive gljive. Svojim izvanredno dobrim medom, medicom i drugim delicijama od meda predstavio se središćanski pčelar i medar Mladen Vinko.

Na “plešivičku kestenijadu” su pješke došli mnogi članovi, prijatelji USR Sport za sve Plešivica, stvorivši ugodnu atmosferu na plešivičkom bregu, a sve ih je srdačno pozdravio i dobrodošlicu poželio Ivan Bistrović, predsjednik plešivičke udruge.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije