Mladen Grdović odmah je uzvratio Draženu Zečiću!

Izjavom od prošlog tjedna Dražena Zečića, u kojoj pjevač poručuje svim obožavateljima i posjetiteljima koji dolaze na zajednički koncert Stavrosa, Grdovića i Zečića da ponesu sendviče, nije se dugo čekalo na odgovor.

Njihov zajednički koncert, koji će se 25.10.2014., održati u Areni Varaždin, osim njihovih obožavatelja, najviše veseli i same pjevače, pa su tako ovih dana krenuli sa podbadanjima jedan drugoga u humorističnom stilu, koji je uvijek prisutan među ovim prijateljima. Tako je nakon izjave Zečića, da publika ponese sendviče jer pripremaju maratonski koncert, već danas stigao odgovor od Mladena Grdovića.

– Ako će posjetitelji uoči našeg zajedničkog koncerta ponijeti sa sobom sendviče, kako im predlaže moj prijatelj Dražen ZEČIĆ, onda će poslje njih i usijane atmosfere u Areni u Varaždinu, sigurno biti poprilično žedni, zato im ja predlažem da uz sendviče ne zaborave ponijeti i ponešto za popiti, da im se grlo ne osuši – kaže Grdović.

Na odgovor se još čeka Jasmina Stavrosa, koji dečkima stvara najviše problema. Naime, iako se prije početka koncerta uvijek dogovore tko će koliko pjevati i redosljed nastupa, čini se kako je Stavros taj koji uvijek prekorači sa dogovorenom minutažom. Koliko znamo Grdović i Zečić rade opaki plan da Stavrosa stave posljednjeg da nastupi, ali tko zna da li će im to uspjeti.

Kako god bilo, ne propustite ovu ludu atmosferu, a još bolji koncert za koji nije predviđeno vrijeme trajanja, te sa ili bez sendviča i pića, dođite, 25.10.2014., u Arenu Varaždin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije