FOTO: Sve čari kulinarstva članica Udruge žena Pretitnec

>> FOTO: Sve čari kulinarstva članica Udruge žena Pretitnec

Na ovogodišnjoj manifestaciji Dani zahvalnosti koja se održala na Mesapu u Nedelišću 11. listopada, Udruga žena Pretetinec predstavila je široj publici svoje dosadašnje djelovanje i aktivnosti, ali i sve čari kulinarstva iz domaćih kuhinja.

Tako su se na njihovom stolu pronašli domaći likeri od sibirskih borovnica, aronije, višanja, šipka, maline, te neizostavna medica. Degustirali su se i međimurski specijaliteti od plodova zemlje (razne vrste kruha, klipića, pita spravljanih na starinske i modernije načine), ali i neizostavno meso iz tiblice te slanine.

Na kruhu od bijelog, kukuruznog, raženog brašna, ili pak plavog krumpira mogli ste kušati i domaće džemove i marmelade od raznoga voća. Sve su to pripremile vrijedne ruke dvadesetak aktivnih članica Udruge žena Pretetinec. Ukoliko niste posjetili Dane zahvalnosti, možete to učiniti 8. studenog na manifestaciji Martinje 2014. godine.

Do kraja godine planiraju sudjelovanje na Adventskom sajmu te božićno darivanje djece, a opet su započeli i treninzi aerobika utorkom i petkom od 19 do 20 sati u Društvenom domu u Pretetincu, kojima se možete pridružiti i vi, bez obzira jeste li članica Udruge ili ne. Sve dodatne informacije možete dobiti na 098 552 980 ili 091 362 4674 te na njihovoj Facebook stranici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije