Dođite na koncert i pomognite malim dlakavim prijateljima!

U srijedu će se, 15. listopada u Centru za kulturu u Čakovcu u organizaciji čakovečkog Skloništa za životinje s početkom u 19 sati, održati humanitarni koncert “Prijatelji za prijatelje životinja”.

Cilj ovog koncerta je prikupljanje sredstava za nesmetan nastavak rada Skloništa koje je jedno od samo 6 No kill skloništa u Hrvatskoj. Trenutno skrbe o 285 pasa od čega je više od 50 štenaca. Samim time, veterinarski računi su im ogromni i potrebna im je pomoć u njihovom podmirivanju.

Od početka godine primljeno je preko 350 pasa, što je jednako brojci koja je prije vrijedila za godinu i pol dana. Napuštenih pasa sve je više na ulicama gradova i naselja, a mnogi još uvijek nisu označeni mikročipom iako je to zakonska obaveza od 2004. godine.
Ovim koncertom žele skrenuti sugrađanima pažnju na probleme s kojima se susreću i koji su ove godine veći nego ikada prije.

– Uz sve naše napore i odricanja, sami više ne možemo dalje. Stoga smo se odlučili organizirati koncert te tako prikupiti sredstva koja su nam hitno potrebna za daljnji nastavak rada našeg skloništa – poručuju.

Na koncertu će nastupiti: Mirko Švenda Žiga, Bojan Jambrošić, Cheerleaders Livi, Čakovečke mažoretkinje, Vokalna skupina Gloria, Zbor ekonomske i trgovačke škole Čakovec, Marija Jambrošić, Studio suvremenog plesa Teuta Čakovec, Studio Vivona Čakovec, Globus band Čakovec, Mateo Mikulić, Đura z Međimurja i KUD “Kaštel” Pribislavec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije