Umirovljenici Svete Marije obilježili Dan starijih osoba

Udruga umirovljenika općine Sveta Marija je povodom Dana starijih osoba u Domu kulture u Svetoj Mariji, organizirala predavanje o koronarnim bolestima koje su uzrok mnogih zdrastvenih problema starijih osoba.

Predavanje koje je bilo vrlo edukativno, održala je dr. Mateja Sabol Pušić koja specijalizira kardiologiju. Umirovljenici su, pored predavanja, organizirali i zajedničko druženje uz domjenak u kojima je nezaobilazna glazba i ples što nije izostalo ni ovaj put. Organiziran je i ples srca.

Lijepo je bilo vidjeti bračne parove koji su se odazvali na ovo druženje, a jedan među njima je i bračni par Terezija i Antun Pavlic koji je predsjednik Udruge umirovljenika. On je na samom početku pozdravio nazočne te čestitao Dan starijih osoba.

Među umirovljenicima je bila i općinska načelnica Đurđica Slamek koja je naglasila da Općina vodi brigu o njima i da se zalažu da iz skromnog proračuna izdvoje za svakog ponešto. Najavila je da se gradi staza na groblju uz koju će postaviti klupe. Pozvala ih je da dođu u Općinu i iznesu svoje prijedloge.

Na kraju im je poželjela mnogo zdravlja te da i dalje što kvalitetnije i aktivnije sudjeluju u društvenom životu mjesta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije