Besplatne radionice fotografije u ACT-u za sve uzraste!

Devetu godinu za redom nastavljaju se događanja udruge Autonomni centar – ACT koja su otvorena za svu javnost i objedinjena pod nazivom act.klub. Prve aktivnosti act.klub-a počinju već ovaj mjesec, a jedna od njih je sada već tradicionalna tjedna radionica Fotografije pod vodstvom Milivoja Kuhara iz udruge Multimedij.

Radionice Fotografije namijenjene su svima koji žele saznati više o analognoj i digitalnoj fotografiji, odabiru fotografske opreme, te završnoj obradi i prezentaciji fotografije, a zamišljene su kao dvosatna događanja. Radionice su podijeljene na prvi sat: teorija fotografije i drugi sat: praktični dio, a orijentirane su na deset tema: Fotografija – pojam i karakteristike; Analogna i digitalna fotografija; Osnove digitalne fotografije; Svjetlo i ekspozicija; Okvir, objektivi i kompozicija slike; Svjetlo i boja; Pristup fotografskom motivu; Temeljne fotografske teme; Obrada fotografije te Analiza fotografije.

Radionica će se održavati svaki utorak u novom terminu od 19 do 21 sat, a prvi termin radionice je u utorak 14. listopada. Za radionice je potrebna prijava koju možete poslati na email: edukacija@actnow.hr ili se prijaviti putem telefona na 040 390 047. Radionice se održavaju u Knjižnici i čitaonici Tabula Rasa (Autonomni centar – ACT) na adresi Dr. Ivana Novaka 38 u Čakovcu, (zgrada Starog hrasta, prvi kat).

U narednim mjesecima održat će se i mnoge druge aktivnosti programa act.klub-a, poput likovne radionice, radionice robotike, šivanja, krojenja i recikliranja tekstila, ‘uradi sam’ kreativne radionice, okrugli stol i još mnogo toga. Aktivnosti programa act.klub-a potpomognute su sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih i Ministarstva kulture.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije