Aiesec Varaždin organizirao nacionalnu konferenciju na TTF-u

>> Aiesec Varaždin organizirao nacionalnu konferenciju na TTF-u

Na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Varaždinu, studentska organizacija AIESEC po prvi puta je organizirala nacionalnu konferenciju AFM (Autumn Functional Meeting) za sve predsjednike i potpredsjednike lokalnih odbora te nacionalni odbor. Konferencija se održavala od 26. do 28. rujna. a delegati su kroz cjelodnevna predavanja osmišljavali nove strategije implementacije AIESEC usluga.

Delegati ove konferencije dolazili su iz Osijeka, Zagreba, Splita, Rijeke i Varaždina, a s ciljem da kroz trodnevni rad osmisle nove strategije i istraže nove načine ponude svojih usluga kolegama studentima iz cijele Hrvatske.


AIESEC je međunarodna studentska organizacija koja za svoju glavnu aktivnost ima omogućiti međunarodnu razmjenu studenata u okviru stručnih i volonterskih praksi, a s ciljem da studenti koji na tim praksama sudjeluju razviju sebe i svoje sposobnosti, prošire svoje vidike, premoste strahove, razbiju međukulturalne barijere, te tako postanu ambasadori pozitivnih promjena u svijetu.

Na ovoj konferenciji naglasak je bio upravo na tome da se kreiraju programi i strategije kojim će se studentima u Hrvatskoj na što bolji način prikazati koristi od ovakvog iskustva, te im međunarodne AIESEC prakse biti što privlačnije.

Svi zainteresirani za AIESEC programe praksi mogu se javiti na facebook stranici lokalnog odbora AIESEC Varaždin ili na mail: aiesec.varazdin@gmail.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije