Kroz vikend Mažoretkinje Murskog Središća odradile dva nastupa

>> Kroz vikend Mažoretkinje Murskog Središća odradile dva nastupa

U subotu, 20. rujna 20-ak članica mlađeg juniorskog i juniorskog sastava Mažoretkinja Mursko Središće odputovale su u Viškovo na 17-tu po redu manifestaciju pod nazivom “Matejna 2014”.

Manifestacija je ove godine bila međunarodnog karaktera pa su osim mažoret i twirling timova te puhačkih orkestara iz Hrvatske (Halubajske mažoretkinje, Svetonedeljske mažoretkinje, mažoretkinje iz Nedelišća, Dubrovčana, Viškova te Porečke i Opatijske mažoretkinje i puhački orkestri iz Marinića, Ravne gore i Lovrana), sudjelovali i gosti iz Slovenije i Slovačke – twirling i mažoret klubovi iz Logaške i Slovenske Bistrice te puhački orkestar Trstena-Slovačka.

Idućeg pak su dana zajedno s mažoretkinjama iz Čakovca, Goričana, Domašinca, Kotoribe, Nedelišća i Koprivnice bile dijelom proslave 10-og rođendana Svetomartinskih mažoretkinja te su u prepunoj dvorani sa sastavom minima i juniorkama odplesale svoje dvije koreografije.

– Uvijek nam je drago biti pozvane na ovako lijepe manifestacije, uzvratiti poziv na našu reviju i tamo sklapati nova prijateljstva, stjecati nova iskustva te našim uniformama i tablom prodefilirati, odplesati i pronjeti ime udruge i grada iz kojeg dolazimo – poručuju Mažoretkinje Murskog Središća.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije