FOTO: Vatrogasci uz Dane Kotoribe dobili novo kombi vozilo

>> FOTO: Vatrogasci uz Dane Kotoribe dobili novo kombi vozilo

U nedjelju, 14. rujna završeno je trodnevno obilježavanje Dana općine Kotoriba. Nakon subotnjeg kuhanja bograča, nedjeljni program započeo je svečanom Svetom misom u župnoj crkvi.

Poslijepodnevni kulturno-zabavni program održan je ispod šatora kod škole u kojem su nastupili članovi tamburaške i folklorne sekcije KUD-a Kotoriba, članovi KUD-a Antun Mihanović iz Klanjca, Mažoretkinje Kotoribe te tamburaši, folkloraši i zbor OŠ Jože Horvata.

Posebno će ga pamtiti domaći vatrogasci koji su dobili novo kombi vozilo. Predao ga im je presijecanjem vrpce općinski načelnik Ljubomir Grgec. Na tome se je u ime društva primopredajom ključeva zahvalio predsjednik DVD-a Kotoribe Gabrijel Friščić. Događaj su popratili vatrogasci VZP donjomeđimurskih općina predvođena njihovim predsjednikom i dopredsjednikom VZ-e Međimurske županije Andrasom Lisjakom.

Načelnik Općine Ljubomir Grgec i njegov zamjenik Roberto Ujlaki u sklopu toga su najboljima u Općinskim igrama bez granica, Turnira med vulicami i učesnicima akcije Kotoriba-međimurski cvjetnjak predali diplome. Dodajmo da su izložbu starih vozila priredili članovi Oldtimer kluba Međimurje. Program je vodila Edita Farkaš Nikić, dok je za zabavu bio zadužen glazbeni sastav Pisofkejk.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije