Napredak zahvaljuje donatorima knjiga za srednje škole u BIH

HKD  Napredak Varaždin ovom prilikom zahvaljuje HAZU Hrvatska, HAZU Varaždin, Knjižnici i čitaonici “Metel Ožegović” Varaždin, Knjižnici “Nikola Zrinski” Čakovec i Državnom arhivu Varaždin zbog darivanja knjiga srednjim školama u srednjoj Bosni kao i Osnovnoj školi Bila kod Viteza.

Škole u BiH koje će dobiti knjige su: Katolički školski centar u Travniku, Katolički školski centar u Zenici, Katolički školski centar u Žepču,Katolički školski centar “Ivan Merc “Banja Luka, Srednja škola u Vitezu, Srednja škola u Novom Travniku i Osnovna škola Bila kod Viteza. Svaka škola dobit će više od 150 djela. 

– Organizator navedene donacije je HKD Napredak Varaždin koji ovom donacijom želi pokazati ljubav prema ovoj zemlji. Stoga se zahvaljujemo svima koji su pripomogli u darivanju potrebitima i osigurali bolji nastavak školovanja željnima znanja. Također, najesen osigurat ćemo tribinu o stanju u školstvu u srednjoj Bosni.

Očekujemo ravnatelje Travnika, Zenice, Žepćakoji će u Čakovcu, Varaždinu, Ivancu prikazati stanje  škola u BiH – rekao je predsjendik društva Ivan Bošnjak, prof..

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije