Vodostaj rijeke Mure kod Murskog Središća u laganom opadanju

Županijski centar 112 Čakovec javlja kako su i dalje na snazi redovne mjere obrane od poplava na rijeci Muri. Na mjernoj stanici Mursko Središće vodostaj u 06:00 sati iznosio je +410 cm i u laganom je opadanju (u 23:00 bio je +414 cm).

Na snazi su i redovne mjere obrane od poplava na malom slivu Trnave. Isto tako još  uvijek je zatvorena županijska cesta 2245 i malogranični prijelaz u Svetom Martinu na Muri (od mosta prema Hotizi).

Zbog loših vremenskih uvijeta radovi  u Ulici  I. G. Kovačića u Čakovcu (od Ulice Tome Masaryka do Ulice  ZAVNOH-a)  biti će produženi do 10. rujna 2014. Promet se odvija prema posebnoj regulaciji.

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 106 poziva. Od toga je 48 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Od događaja izdvajaju dojavu o sudaru dva osobna vozila u Čakovcu. Nastala je manja materijalna šteta.

JVP Čakovec ukupno je zaprimila 35 poziva. Kod 10 poziva izašli su na intervenciju, 12 poziva bilo je lažnih, dok kod 13 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije