Volontirajte u projektu Imam informaciju – vladam situacijom!

Savez udruga osoba s invaliditetom Međimurske županije tijekom 2014. provodi projekt Imam informaciju – vladam situacijom! u sklopu programa Decentralizacije na natječaju Društveni kapital zajednice Regionalne zaklade za lokalni razvoj Zamah.

Cilj projekta je ojačati suradnju između civilnog i javnog sektora i poboljšati protočnost informacija o edukacijsko-rehabilitacijskim uslugama i aktivnostima za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom.

Osim promotivnih tiskanih materijala (letka i brošure s katalogom usluga socijalnog uključivanja djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom u Međimurskoj županiji) i web stranice Saveza udruga osoba s invaliditetom Međimurske županije, ostvarivanju cilja projekta doprinosi i Info točka projekta u Županijskoj bolnici Čakovec na kojoj se svakodnevno mogu dobiti informacije o samom projektu kao i uslugama socijalnog uključivanja u zajednici. Od otvaranja Info točke 12.05.2014. do kraja kolovoza informirane su  173 osobe.

Ovim putem se pozivaju volonteri zainteresirani za volontiranje na Info točki da se uključe i jave voditeljici projekta Maji Sabol Žganec na telefon 095 822 11 39 ili email: msabolzganec@gmail.com.

Uvjeti za volontere/ke:
– stariji od 18 godina,
– komunikativnost i otvorenost prema ljudima u potrebi,
– snalažljivost i fleksibilnost.

Volontira se radnim danom u terminima od 10 do 12 sati (jutarnji termin) ili od 13-15 sati (popodnevni termin) i svaki tjedan se radi raspored (sami možete odabrati koliko dana ćete volontirati i u kojem terminu. Svaki/a volonter/ka će za ovo volontiranje dobiti volonterski ugovor i upis odrađenih sati u volontersku knjižicu te volontersku majicu na poklon.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije