FOTO: U nedjelju završeni Dani Donjeg Pustakovca

>> FOTO: U nedjelju završeni Dani Donjeg Pustakovca

Program obilježavanja 10. godišnjice izgradnje Kapele Blažene Djevice Marije Kraljice u Donjem Pustakovcu održavao se u tri dana – 22., 23. i 24. kolovoza.

Dani Donjeg Pustakovcu započeli su u petak od 18 sati kada je bila služena Sveta misa na kojoj je pjevao Zbor mladih Kluba mladih Pustakovčan. Od 19 sati na plesnom podiju kraj Doma kulture održan je humoristični mjuzikl KUD-a Općine Donji Kraljevec “Možima na komediju, ženama na zdrovlje”.

Subotnji program bio je u znaku Igara mladih Međimurske županije koje je otvorio međimurski župan Matija Posavec. Udruge mladih iz Međimurske županije i gosti iz Slovenije natjecali su se u sljedećim igrama: Međimurska alka, Transport i guljenje krumpira, Put oko svijeta, Stolni pivomet i Štafeta.

Jutarnjom misom u 7.30 sati započela su nedjeljna događanja i proštenje. Prije svečane sv. mise u 11 sati na kojoj je proslavljeno 10 godina posvečenja kapele Blažene Djevice Marije Kraljice u D. Pustakovcu održan je mimohod kroz mjesto na kojem su sudjelovali Zrinska garda, vatrogasci DVD-a Donji Pustakovec, KUD općine Donji Kraljevec i tamošnji Puhački orkestar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije