Nagradna igra: Osvoji 500 kuna!

Povodom Međunarodnog dana mladih Klub mladih “Pustakovčan”, uz podršku Saveza udruga mladih Međimurja, organizira 4. Igre mladih koje će se održati u subotu, 23. kolovoza 2014. godine na sportskim terenima u Donjem Pustakovcu s početkom u 15 sati.

Ovogodišnje Igre mladih održat će se pod pokroviteljstvom Međimurske županije. Održat će se natjecanje u sljedećim igrama: Međimurska alka, Transport i guljenje krumpira, Put oko svijeta, Stolni pivomet i Štafeta (sudjeluje svih 5 članova ekipe).

Za dobru zabavu pobrinut će se i TS “Frikovi” koji će do svirati do jutarnjih sati. Klub Madih “Pustakovčan” je za vas pripremio i  nagradnu igru! Bogata nagrada očekuje sretnog dobitnika u obliku besplatnih pića na Igrama u vrijednosti od čak 500 kn!

Sve što trebate učiniti jest podijeliti (share) objavu na Facebook profilu od Kluba mladih “Pustakovčan” i u opisu napisati “I ja dolazim na Igre mladih!” te postavite objavu na javno (public). Objavu možete dijeliti do petka u 23:55 sati, kada će odabrati pobjednika.

Sudjeluj i ti u nagradnoj igri, jer 500 kn prilika je koja se ne propušta!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije