Dolores Vrtarić dovodi “Lijepom našom” u Mursko Središće

Kolegij središćanskog gradonačelnika Dražena Srpaka na svojoj sjednici odlučio je za 1.000 kuna naručiti izradu projektne dokumentacije za postavljanje montažnih metalnih stupića uz pješačko – biciklističku stazu u samom središtu gara uz državnu i međunarodnu cestu D-209.

Voditeljicu Turističkog ureda Dolores Vrtarić kolegij je ovlastio da pregovara s Hrvatskom televizijom o uvjetima i mogućnostima snimanja dviju emisija “Lijepom našom”. Naime biti će ovo novi pokušaj da se u Murskom Središću dogodi “Lijepom našom” čije snimanje je bilo planirano za mandata prijašnjeg gradonačelnika, ali nije ostvareno zbog nedostatka novca i zanimanja sponzora.

Možda poduzetna, atraktivna i aktivna Dolores ipak Branka Uvodića, ekipu i zabavnjake konačno dovede u Mursko Središće.

Kolegij je utvrdio privremeno radno vrijeme prometovanja skele Fusek na Muri, koje vrijedi do kraja kolovoza, kada će se utvrditi novo radno vrijeme za preostale mjesece što zavisi i o ljudima koji će htjeti i znati upravljati skelom i završiti obuku za ovaj odgovoran ali lijep i atraktivan posao. Zaposlenicima grada kolegij je dao zaduženja za obavljanje radova oko uređenje budućeg Centra za kulturu i amfiteatra.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije