Sitnice: Zbor građana zbog povećanja broja kaznenih djela

Iz grada Mursko Središće stiglo je priopćenje da je danas u srijedu, 6. kolovoza 2014. godine radi uočavanja povećanog broja kaznenih i prekršajnih djela kojima je ugrožena sigurnost građana održan sastanak na kojem su sudjelovali Miljenko Vrbanec – načelnik Policijske postaje Mursko Središće, Milorad Mihanović – predsjednik Vijeća mjesnog odbora Sitnice, Dražen Srpak – gradonačelnik Grada Mursko Središće i Miljenko Štefanić – pročelnik Ureda Grada Mursko Središće.

Na sastanku je zaključeno da su sve zainteresirane strane svjesne da je radi uočenog trenda potrebna suradnja svih prisutnih predstavnika institucija kako bi se problem riješio. Nadalje, Vijeće mjesnog odbora Sitnice će u okviru svoje nadležnost i zakonskih mogućnosti pokušati samostalno te preko različitih vidova u okviru civilnih udruga djelovati kako bi se neodgovarajuće aktivnosti svele na najmanju moguću mjeru.

U tu svrhu će se dana 8. kolovoza 2014. godine (petak) u Sitnicama održati zbor građana na kojem će prisustvovati načelnik Policijske postaje Mursko Središće, predstavnici VMO Sitnice, predsjednik Vijeća romske nacionalne manjine u Međimurskoj županiji Željko Balog i gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije