Miris i okus sela na stolovima restorana Spa & Sport Resorta

U Toplicama Sveti Martin, službeni i radni sastanak održali su Branimr Blaić, direktor i glavni menager Spa & Sport Resorta iz Toplica Sveti Martin sa suradnicama, Tomislav Novak predsjednik Međimurske udruge za integriranu proizvodnju voća i Mladen Dobranić, predsjednik Udruge voćara, vinogradara i povrćara Općine Sveti Martin na Muri.

Tema sastanka bila je kako približiti, odnosno prodati proizvode međimurskih poljoprivrednih proizvođačima Spa & Sport Resortu bez ikakvih posrednika. Utvrđeno je kako je Spa & Sport Resort zainteresiran za proizvode koje mogu ponuditi članovi obje udruge te ih je spreman otkupiti od registriranih OPG-ea.

Proizvođači vina, voća i povrća spremni su Spa & Sport Resortu isporučiti svježe, zdrave i visokokvalitetne proizvode, te je za očekivati kako će gosti u svim restoranima Spa & Sport Resorta uskoro na stolovima imati vrhunske i svježe međimurske poljoprivredne proizvode, a poljoprivrednici pak se riješiti prekupaca koji su jedini u cijelom procesu uvijek ostvarivali zaradu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije