Sadržajan program uz Dane turizma općine Sveti Martin na Muri

Nakon uvodnih događanja, pomurskog maratona i seoskog turnira, Dani turizma općine Sveti Martin na Muri ulaze u svoj raskošniji i različitiji program i ritam.

Tako već ove subote mještani i turisti u prijepodnevnim satima mogu razgledati oldtimer vozila, sudjelovati na biciklijadi, razgledati likovnu koloniju te biti na Festivalu suvremene poezije, a svi ovi događaji su kod Centra za posjetitelje u Žabniku.

Središnji događaj, prema riječima Ivane Živčec, direktorice sveto martinske Turističke zajednice zbiti će se 17. kolovoza kada će se od 14,30 sati održati povorka starih običaja i zanata, a nakon toga nastaviti kulturno – zabavni program uz voditelje Eržiku Kočila i Davora Dretara Dreleta.

U međuvremenu će biti i drugih događanja, kao što su Dani polja, Plesnjak Radija 1, nogometni i teniski turniri, te veliko proštenje na blagdan Velike Gospe, 15. kolovoza.

Ukratko, svi dani do 17. kolovoza ispunjeni su različitim sadržajima i svakako je dobro doći u bilo kojem trenutku u međimursku, a vjerojatno i hrvatsku vodeću kontinentalnu turističku destinaciju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije